ZBRITJE DERI 60%

Lëkure origjinale ngjyrë nudë stileto me take
Lëkure origjinale ngjyrë nudë stileto me take
Lëkure origjinale ngjyrë nudë stileto me take

HOTIÇ KOSOVA

Lëkure origjinale ngjyrë nudë stileto me take

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €55,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe elegante