ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e bardhë
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e bardhë
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €69,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur