ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e zezë
Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë artificiale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €32,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur