ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €38,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Elegante dhe komode.