ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €189,00 Çmimi në zbritje €75,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur