ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë vizon

HOTIÇ KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale ngjyrë vizon

Çmimi i rregullt €129,00 Çmimi në zbritje €65,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur