ZBRITJE DERI 60%

Këpuce elegante ngjyrë e përzier
Këpuce elegante ngjyrë e përzier
Këpuce elegante ngjyrë e përzier

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce elegante ngjyrë e përzier

Çmimi i rregullt €79,00 Çmimi në zbritje €39,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme