Skip to product information
1 of 6

HOTIC KOSOVA

Stileto lëkurë origjinale ngjyrë portokalli

Stileto lëkurë origjinale ngjyrë portokalli

Regular price €105,00 EUR
Regular price €129,00 EUR Sale price €105,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Size
Sharm dhe prestigjioze.
View full details