ZBRITJE DERI 60%

Këpuce elegante ngjyrë e zezë
Këpuce elegante ngjyrë e zezë
Këpuce elegante ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce elegante ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme