ZBRITJE DERI 60%

Këpuce elegante ngjyrë fuchsia
Këpuce elegante ngjyrë fuchsia
Këpuce elegante ngjyrë fuchsia

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce elegante ngjyrë fuchsia

Çmimi i rregullt €52,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme