ZBRITJE DERI 60%

Këpuce lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbër
Këpuce lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbër
Këpuce lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbër

HOTIÇ KOSOVA

Këpuce lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbër

Çmimi i rregullt €69,00 Çmimi në zbritje €35,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme