ZBRITJE DERI 60%

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt
Balerina lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt

HOTIÇ KOSOVA

Balerina lëkurë origjinale ngjyrë e gjelbërt

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme