ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe e errët
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe e errët
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe e errët

HOTIÇ KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe e errët

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €35,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme