ZBRITJE DERI 60%

Këpucë ngjyrë ashti me take të shkurtë dhe të gjerë
Këpucë ngjyrë ashti me take të shkurtë dhe të gjerë
Këpucë ngjyrë ashti me take të shkurtë dhe të gjerë
Këpucë ngjyrë ashti me take të shkurtë dhe të gjerë

HOTIC KOSOVA

Këpucë ngjyrë ashti me take të shkurtë dhe të gjerë

Çmimi i rregullt €55,00 Çmimi në zbritje €27,50
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Elegante