ZBRITJE DERI 60%

Stileto ngjyrë nude lëkurë origjinale
Stileto ngjyrë nude lëkurë origjinale
Stileto ngjyrë nude lëkurë origjinale

HOTIÇ KOSOVA

Stileto ngjyrë nude lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €109,00 Çmimi në zbritje €55,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Elegante dhe e bukur