ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë artificiale
Lëkurë artificiale
Lëkurë artificiale
Lëkurë artificiale
Lëkurë artificiale
Lëkurë artificiale

HOTIC KOSOVA

Lëkurë artificiale

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.