ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Lëkurë origjinale ngjyrë bezhë
Lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë bezhë

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Të veçanta dhe praktike.