ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë camel
Lëkurë origjinale ngjyrë camel
Lëkurë origjinale ngjyrë camel

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë camel

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.