ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt

Çmimi i rregullt €85,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Të veçanta dhe praktike.