ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.