ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt mbyllë
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt mbyllë
Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt mbyllë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e kaltërt mbyllë

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Të veçanta dhe praktike.