ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €139,00 Çmimi në zbritje €99,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.