ZBRITJE DERI 60%

Lëkure origjinale ngjyrë e zezë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë
Lëkure origjinale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkure origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €75,00 Çmimi në zbritje €30,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E përditshme dhe shumë e rehatshme