ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €85,00 Çmimi në zbritje €55,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Unike dhe të përshtatshme.