ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë navy
Lëkurë origjinale ngjyrë navy
Lëkurë origjinale ngjyrë navy

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë navy

Çmimi i rregullt €95,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Të veçanta dhe praktike.