ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë nudë
Lëkurë origjinale ngjyrë nudë
Lëkurë origjinale ngjyrë nudë

HOTIÇ KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë nudë

Çmimi i rregullt €85,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme