ZBRITJE DERI 60%

Lëkure origjinale ngjyrë vizon
Lëkure origjinale ngjyrë vizon
Lëkure origjinale ngjyrë vizon

HOTIÇ KOSOVA

Lëkure origjinale ngjyrë vizon

Çmimi i rregullt €99,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E përditshme dhe shumë e rehatshme