ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme