ZBRITJE DERI 60%

Oxford ngjyrë e zezë
Oxford ngjyrë e zezë
Oxford ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Oxford ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €75,00 Çmimi në zbritje €62,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme