ZBRITJE DERI 60%

Oxford Yaya ngjyrë e gjelbërt
Oxford Yaya ngjyrë e gjelbërt
Oxford Yaya ngjyrë e gjelbërt

HOTIÇ KOSOVA

Oxford Yaya ngjyrë e gjelbërt

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme