ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë bezhë
Patikë ngjyrë bezhë
Patikë ngjyrë bezhë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë bezhë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme