ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë e bardhë
Patikë ngjyrë e bardhë
Patikë ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €49,00 Çmimi në zbritje €9,90
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme