ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë e bardhë
Patikë ngjyrë e bardhë
Patikë ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme