ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë e zezë
Patikë ngjyrë e zezë
Patikë ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme