ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë e zezë
Patikë ngjyrë e zezë
Patikë ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €49,00 Çmimi në zbritje €9,90
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme