ZBRITJE DERI 60%

Patikë ngjyrë e zezë me bardhë
Patikë ngjyrë e zezë me bardhë
Patikë ngjyrë e zezë me bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë ngjyrë e zezë me bardhë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përditshme