ZBRITJE DERI 60%

Patikë Yaya ngjyrë e bardhë
Patikë Yaya ngjyrë e bardhë
Patikë Yaya ngjyrë e bardhë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë Yaya ngjyrë e bardhë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme