ZBRITJE DERI 60%

Patikë Yaya ngjyrë e bardhë me pembe
Patikë Yaya ngjyrë e bardhë me pembe
Patikë Yaya ngjyrë e bardhë me pembe

HOTIÇ KOSOVA

Patikë Yaya ngjyrë e bardhë me pembe

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €29,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme