ZBRITJE DERI 60%

Patikë Yaya ngjyrë e zezë
Patikë Yaya ngjyrë e zezë
Patikë Yaya ngjyrë e zezë

HOTIÇ KOSOVA

Patikë Yaya ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €20,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e përshtatshme