ZBRITJE DERI 60%

Stileto ngjyrë e kuqe
Stileto ngjyrë e kuqe
Stileto ngjyrë e kuqe

HOTIÇ KOSOVA

Stileto ngjyrë e kuqe

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme