ZBRITJE DERI 60%

Stileto ngjyrë e zezë
Stileto ngjyrë e zezë
Stileto ngjyrë e zezë
Stileto ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Stileto ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €65,00 Çmimi në zbritje €45,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme