ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €119,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Elegante dhe komode.