ZBRITJE DERI 60%

Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale
Gjysëm çizme lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Gjysëm çizme lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €159,00 Çmimi në zbritje €85,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E rehatshme dhe e bukur