ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale
Lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €135,00 Çmimi në zbritje €99,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Moderne dhe origjinale.