ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €75,00 Çmimi në zbritje €37,50
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Moderne dhe origjinale.