ZBRITJE DERI 60%

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë
Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

HOTIC KOSOVA

Lëkurë origjinale ngjyrë e zezë

Çmimi i rregullt €79,00 Çmimi në zbritje €59,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

Të veçanta dhe praktike.