ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale
Oxford lëkurë origjinale
Oxford lëkurë origjinale
Oxford lëkurë origjinale
Oxford lëkurë origjinale
Oxford lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €129,00 Çmimi në zbritje €89,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme