ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë kafe

Çmimi i rregullt €89,00 Çmimi në zbritje €69,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme