ZBRITJE DERI 60%

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë vizon
Oxford lëkurë origjinale ngjyrë vizon

HOTIC KOSOVA

Oxford lëkurë origjinale ngjyrë vizon

Çmimi i rregullt €59,00 Çmimi në zbritje €49,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

E bukur dhe e rehatshme