ZBRITJE DERI 60%

Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale
Patikë lëkurë origjinale

HOTIC KOSOVA

Patikë lëkurë origjinale

Çmimi i rregullt €105,00 Çmimi në zbritje €79,00
Çmimi per njësi  per 
TVSH e përfshirë.

 E bukur dhe e përshtatshme